Vesi-lämpöremontit Kotkassa

Yhteystiedot

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy tekee vesi-lämpöremontit Kotkan seudulla. Palvelemme kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla, joustavasti – ja monipuolisesti. Saat meiltä myös muut sähkö- ja putkialan palvelut saman katon alta. Tutustu tarkemmin vaivattomiin vesi-lämpöremontteihimme ja ota yhteyttä! 

Vesi-lämpöremontit kokonaisvaltaisesti

Teemme vesi-lämpöremontit monenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi omakotitaloihin Kotkan seudulla. Tarjoamme halutessasi kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa käyttövesi- ja lämmitysputkien uusimisen samalla kertaa. Voimme tarvittaessa uusia pelkän käyttövesiputkiston tai pelkän patterilämmitysputkistonkin. Räätälöimme palvelun sisällön tarpeidesi mukaan.

 

Yrityksemme on palvellut asiakkaita jo noin 15 vuoden ajan ja meiltä löytyy lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Kerromme mielellämme lisää.

Tutustu referensseihimme

Omakotitalojen lämmitysremontit

Omakotitalon lämmitysremontti voi tarkoittaa monia asioita: lämmönjakotavan, lämmitysputkien, lämmönlähteen tai lämmön säädön uusimista. Mikä tarpeesi onkaan, me autamme sinua saamaan lämmityksen kuntoon kestävästi. 

 

Pohjoisissa olosuhteissa lämmityksen toimivuus on erityisen tärkeää. Vanhat putkistot ja laitteet voivat myös rikkoutuessaan aiheuttaa mittaviakin vahinkoja koko rakennukselle. Lämmitysjärjestelmät ja niiden säätölaitteet kannattaakin uusia hyvissä ajoin. Usein lämmönlähteen uusiminen tulee ajankohtaiseksi noin 15–20 vuoden käytön jälkeen ja esimerkiksi patteriputkiston uusiminen noin 30 vuoden käytön jälkeen. Remontin myötä huoli lämpökatkoista ja vesivahingoista väistyy. Samalla säästyy energiaa, rahaa ja luontoa. 

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lämmitysremontista!

Omakotitalon käyttövesiremontti

Omakotitalon käyttövesiputket kestävät käytössä noin 30–40 vuotta, jonka jälkeen ne on hyvä uusia. Vanhojen putkien kuntoa on vaikea tarkistaa, sillä ne kulkevat usein rakenteiden sisällä. Siksi suosittelemmekin, että teetät käyttövesiremontin jo ennakoiden. Siten vältyt mahdollisilta vesivahingoilta ja niiden mittaviksikin kasvavilta kustannuksilta.

 

Omakotitalon käyttövesiremontissa uusimme vanhat putket käyttämällä laadukkaita komposiittiputkia, jotka yhdistävät muovi- ja metalliputken parhaat ominaisuudet. Toteutamme remontin nopeasti ja joustavasti – asumista mahdollisimman vähän häiriten. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteystiedot

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy

 

Postiosoite:
Leppätie 24
48130 Kotka

Yhteydenottolomake

Kysy palveluistamme, tee tarjouspyyntö tai anna palautetta!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha