LVI-työt ja muut Alan palvelut Kotkassa

Yhteystiedot

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy on palvellut sekä kotitalouksia että yrityksiä Kotkan seudulla LVI-töiden parissa jo lähes viidentoista vuoden ajan. Meiltä saat kokonaisvaltaista LVI-alan palvelua joustavasti. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa LVI-alan tekijää!

Kokonaisvaltaista palvelua tarpeidesi mukaan

Yrityksessämme työskentelee kaksi alalleen omistautunutta veljestä, Ilkka ja Jari. Meillä molemmilla on sekä sähkö- että putkimiehen pätevyydet. Olemme erikoistuneet erilaisiin vesi- ja lämpöasennuksiin sekä -huoltoihin ja öljy- ja kaasupolttimien asennuksiin ja huoltoihin.


Toteutamme palvelumme aina asiakaslähtöisesti ja joustavasti asiakkaan tarpeet ja toiveet etusijalle asettaen. Olemme yhteistyökumppani, joka on aina helposti tavoitettavissa ja joka pitää kiinni yhdessä sovituista aikatauluista sekä budjeteista. Takaamme kaikelle työllemme korkean laadun ja lopputuloksen ehdottoman toimintavarmuuden! Kuulemme mielellämme palautetta työstämme, jotta voimme tarjota yhä parempaa palvelua sekä kotitalouksille että yrityksille Kotkan seudulla.

Vesi- ja lämpöasennukset sekä -huollot

Tarjoamme erilaiset vesi- ja lämpöasennukset sekä -huollot kokonaisvaltaisena palveluna tarpeidesi mukaisesti. Toteutamme esimerkiksi omakotitalojen käyttövesiputkistojen sekä lämmityspatterien putkistojen remontit kokemuksen tuomalla varmuudella ja ammattitaitoisen tekijän tehokkuudella. Kauttamme saat myös palvelut kaukolämmön alajakokeskuksen huoltoihin sekä asennuksiin. Omaamme työhön vaadittavan A-pätevyyden.

Tutustu referensseihimme

Öljy- ja kaasupoltinasennukset sekä -huollot

Öljy- ja kaasupolttimiin liittyvät työt ovat ydinosaamistamme. Kun öljy- tai kaasupolttimesi kaipaa uusimista tai vian etsimistä ja korjaamista, olemme apunasi lähes 15 vuoden vankalla kokemuksella. Meiltä löytyy työhön vaadittavat sähköasentajan pätevyydet sekä A-pätevyydet. Voit kysyä kauttamme myös ilmanvaihtokanavistojen ja -koneiden asennuksia.

Ota meihin yhteyttä!

LVI-ammattilaiset apunasi

Tilaa LVI-työt alansa luotettavalta tekijältä Kotkassa! Tarjoamme apua nopeasti myös akuuteissa tilanteissa, joten voit soittaa meille tarvittaessa kellonajasta riippumatta. Saat meihin yhteyden myös sähköpostitse, Facebookissa sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy

 

Postiosoite:
Leppätie 24
48130 Kotka

Yhteydenottolomake

Kysy palveluistamme, tee tarjouspyyntö tai anna palautetta!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha