Öljypoltin- ja kaasupoltinasennukset Kotkassa

Yhteystiedot

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy on erikoistunut öljypoltin- ja kaasupoltinasennuksiin ja -huoltoihin Kotkan seudulla. Tarjoamme liki 15 vuoden kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa kotitalouksien ja yritysten käyttöön. Saat yritykseltämme myös monet muut LVI-alan palvelut samalla vankkumattomalla ammattitaidolla. Tutustu ja ota yhteyttä!

Öljy- ja kaasupoltinasennukset sekä -huollot

Öljy- ja kaasupolttimien asennukset ja huollot ovat yrityksemme ydinosaamista. Tulemme avuksesi, kun on aika vaihtaa öljy- tai kaasupoltin uuteen tai korjata se kuntoon. Hoidamme myös polttimen huollot, joiden avulla varmistat lämmitysjärjestelmän taloudellisen ja häiriöttömän toiminnan.

 

Asentajamme ovat käyneet poltinhuolto- ja asennustöihin vaadittavat koulutukset ja heiltä löytyy sekä sähköasentajan pätevyys että kaasuun ja öljyyn liittyvät A-pätevyydet. Osaamisemme avulla pystymme työskentelemään turvallisesti ja laadukkaalla lopputuloksella.

Ota meihin yhteyttä!

Öljylämmitys kuntoon

Talon lämmitysjärjestelmään kuuluvat lämmöntuotto- ja lämmönjakojärjestelmä. Öljylämmityksessä lämmöntuotosta vastaavat öljykattila, öljypoltin, öljysäiliö, savuhormi sekä säätö- ja hallintalaitteet. Lämpö jakautuu rakennukseen vesikiertoisen lämmönjaon avulla. Öljylämmitystä voidaan ohjata automatiikan avulla. Usein ulko- ja sisälämpötilan anturit, huonekohtaiset termostaatit ja kello-ohjaus auttavat säätelemään sisätilan lämpötilaa automaattisesti. 

 

Öljylämmitys on kehittynyt vuosien saatossa yhä energiatehokkaammaksi. Öljy- ja energiayhtiöt sekä laitevalmistajat tarjoavat vaihtoehtoja, jotka täyttävät myös kiristyneet tehokkuus- ja ympäristövaatimukset. Esimerkiksi nykyaikaisten öljykattiloiden hyötysuhde on 95 %. Me autamme huoltamaan öljylämmitysjärjestelmäsi siten, että saat siitä parhaan hyödyn irti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Uusiutuvaa energiaa öljyn rinnalle

Öljylämmityksen rinnalle voidaan tuoda myös muita, uusiutuvaan energiaan perustuvia ratkaisuja, kuten puulämmitys, aurinkolämmitys tai ilma-vesilämpöpumppu. Öljy auttaa pitämään rakennuksen lämpimänä talven kylmimpinä kuukausina, ja uusiutuvaa energiaa voidaan hyödyntää muutoin. 

 

Omaa hiilijalanjälkeään voi pienentää myös öljyvalinnoilla. Markkinoilta löytyy jopa täysin uusiutuvista raaka-aineista valmistettua polttoöljyä. Uusilla nykyaikaisilla polttimilla voidaan polttaa myös biopolttoaineita. Kerromme mielellämme lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä!

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy

 

Postiosoite:
Leppätie 24
48130 Kotka

Yhteydenottolomake

Kysy palveluistamme, tee tarjouspyyntö tai anna palautetta!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha