Lämmitysjärjestelmän vaihto Kotkassa

Yhteystiedot

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy tekee lämmitysjärjestelmien vaihdot ja saneeraukset ammattitaidolla Kotkassa ja lähialueilla. Tulemme mielellämme paikan päälle kartoittamaan tilanteesi ja autamme sopivan lämmitysmuodon valitsemisessa. Saat meiltä myös muut LVI-alan palvelut. Tutustu ja ota yhteyttä!

Varmaa kaukolämpöä

Kaukolämpö on energiatehokas, luotettava ja toimituksiltaan varma lämmitysratkaisu. Kaukolämmityksen avulla voit lämmittää sekä tilat että käyttöveden, ja lämpö pysyy tasaisena ulkolämpötilasta riippumatta. Lämmintä vettä on myös saatavilla aina tarpeiden mukaan. Kaukolämpöverkon avulla voit hyödyntää myös ilmaston kannalta kestäviä energialähteitä. Monet energiayhtiöt ovat satsanneet kestävään kehitykseen ja jopa hiilineutraaliin energiantuotantoon. 

 

Jos valitset kaukolämmön taloosi, saat meiltä asennukset asiantuntemuksella! Yrityksellämme on kaukolämmön asennuspätevyys A-luokka. Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuttomasta kartoituskäynnistä! Tarvittaessa autamme sinua sopivan lämmitysmuodon valitsemisessa.

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennyksen, eli verottaja myöntää sinulle helpotusta veroista, kun vaihdat öljylämmityksen toiseen lämmitysjärjestelmään. Voit vähentää verotuksessa 60 prosenttia työn osuudesta, jos teetät työn yrityksellämme. Sen sijaan esimerkiksi tarvikkeet eivät ole verovähennyskelpoisia.

 

Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää Verohallinnon verkkosivuilta. Käy tutustumassa!

Lisää kotitalousvähennyksestä

Öljy- ja kaasupoltinasennukset meiltä!

Yrityksemme erikoisalaa ovat öljy- ja kaasupoltinasennukset! Tiesitkö, että nykyaikaisilla polttimilla voidaan polttaa myös biopolttoaineita. Öljylämmityksen rinnalle voidaan myös tuoda muita, uusiutuvaan energiaan perustuvia ratkaisuja, kuten ilma-vesilämpöpumppu tai aurinkoenergia. 

 

Jos haluat huollattaa tai uusia polttimen, ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme samalla markkinoilla tarjolla olevista uusista vaihtoehdoista. 

Ota meihin yhteyttä!

LVI-ammattilaiset apunasi

Tilaa LVI-työt alansa luotettavalta tekijältä Kotkassa! Tarjoamme apua nopeasti myös akuuteissa tilanteissa, joten voit soittaa meille tarvittaessa kellonajasta riippumatta. Saat meihin yhteyden myös sähköpostitse, Facebookissa sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

JIM Vesi- ja lämpöasennus Oy

 

Postiosoite:
Leppätie 24
48130 Kotka

Yhteydenottolomake

Kysy palveluistamme, tee tarjouspyyntö tai anna palautetta!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha